Ilves Ilves

61

(3-0, 0-0, 3-1)

60:00 - Ottelu päättynyt 

60:00 - Ottelu päättynyt 

Yleisöä 6319

Ässät Ässät

Panokset katossa Hakametsässä

16.3.2017 - Mikko Alahäivälä
Panokset katossa Hakametsässä

Pudotuspelien ensimmäisen kierroksen toinen kamppailu nähdään tänään Hakametsässä. Halli on täyttynyt hyvää vauhtia, mutta lippuja on vielä jäljellä ja saatavilla myös jäähallin lipunmyynnistä ennen ottelua.

Asetelmat

Eilinen ottelu oli tasainen kamppailu, jossa hallintajaksot vaihtelivat joukkueiden välillä. Ässät oli vauhdikkaan avauserän jälkeen 1-0-johdossa Niko Ojamäen maalilla, mutta Ilveksellä oli myös hyviä pyörityksiä ja tekopaikkoja. Toisessa erässä porilaiset olivat niskan päällä, mistä kertoi myös se, että Andreas Bernard joutui torjuntatöihin vain kahdesti. Ilves kuitenkin nousi tasoihin Markku Flinckin ja Matias Soinnun pohjustamalla ja Ville Meskasen viimeistelemällä komealla 1-1-osumalla.

Kolmannessa erässä Ilves-kasvatti Ville Korhonen vei porilaiset johtoon ylivoimalla, mutta hienon ottelun pelannut Ilveksen nelosketju nosti tamperelaiset jälleen tasoihin. Matias Soinnun laukaus epäonnistui, mutta kiekko painui silti äänekkään vierasyleisön riemuksi Bernardin ohi verkon perukoille. Jatkoerässä voittomaalia sai lopulta tuulettaa Ässien Matti Kuparinen, jonka laukaus reboundista ohitti 41 kertaa ottelussa torjuneen Antti Lehtosen.

Ässät otti ensimmäisen kiinnityksen jatkopaikkaan, ja Ilves on paras kolmesta -systeemillä pelattavassa sarjassa nyt selkä seinää vasten. Sarja ja kausi ovat katkolla, joten kotijoukkue antaa takuulla kaikkensa Hakametsässä - halu voittaa on kova niin kentällä kuin katsomossakin. Tampereelle matkaa myös Ässien kannattajajoukko, joten tänään on jälleen odotettavissa kiihkeä ottelu ja hieno pudotuspelitunnelma. Runsaslukuisen kotiyleisön kannustus voi antaa joukkueelle sen tarvittavan lisäenergian, jonka myötä sarjan ratkaisu venyy lauantaille Poriin.

Valaistaan Hakametsä yhdessä!

Ilves-perhe on luonut edellisissä kotiotteluissa upean tunnelman ja joukkue on vastannut huutoon - jatketaan samalla kaavalla tänäänkin. Ilves toivoo yleisön suuntaavan kännyköidensä valot kohti kenttää joukkueen saapuessa jäälle. Valaistaan Hakametsä yhdessä! #ElänHetkessä

Ilves-Ässät-liput | Aitiot | VIP | Avausmaaliveikkaus


Lue lisää: Ottelusarjan ennakkoasetelmat | Ässät-Ilves 3-2 JA -otteluraportti