Ilves solmi jatkosopimuksia

5.1.2017 - Ilves-Hockey Oy
Ilves solmi jatkosopimuksia

Ilves on tehnyt jatkosopimuksia useamman nuoren pelaajansa kanssa. Kahden vuoden sopimuksella joukkueessa jatkavat maalivahti Antti Lehtonen, puolustaja Valtteri Ilomäki, sekä hyökkääjät Juho Liuksiala ja Eemeli Suomi. Lisäksi Ilves on käyttänyt puolustaja Olli Vainion option kaudesta 2017-18. Hyökkääjä Miiko Hintzin kuluvaa kautta koskeva pelaajasopimus on puolestaan purettu yhteisymmärryksessä pelaajan aloitteesta, eikä Hintz jatka enää joukkueen mukana.

Kajaanin Hokista täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt maalivahti Lehtonen on torjunut tällä kaudella 15:ssa ottelussa Ilveksen maaliin suulla torjuntaprosentilla 91,38. 23-vuotias Lehtonen on pitänyt maalinsa puhtaana kahdessa ottelussa. Puolustaja Valtteri Ilomäki on pelannut tällä kaudella 31 ottelua, joissa 19-vuotias tulokaspelaaja on kerännyt kaksi syöttöpistettä. 22-vuotias Olli Vainio on tehnyt tällä kaudella läpimurron liigajoukkueeseen. Puolustaja on kerännyt 28:ssa pelaamassaan ottelussa tehot 2+5=7 ja johtaa Ilveksen sisäistä plusmiinus-tilastoa lukemalla +13.

Hyökkääjistä kahden vuoden sopimuksen solmivat Juho Liuksiala ja Eemeli Suomi. Liuksiala pelasi alkukauden Lekissä, mutta nousi marraskuussa liigajoukkueen kokoonpanoon. 21-vuotias laitahyökkääjä on kerännyt kauden aikana tehot 13. 5+2=7. Tällä hetkellä loukkaantumisen takia sivussa oleva Eemeli Suomi, 21, on kerännyt tällä kaudella tehot 2+9=11.