Joona Kunnas nautti paikkallispelin tunnelmasta

5.1.2017 - Vesa Suonsyrjä
Joona Kunnas nautti paikkallispelin tunnelmasta

Kuva: Timo Koistinen

Ilvekseen hiljattain liittynyt puolustaja Joona Kunnas, 23 oli tyytyväinen päästyään irti paikallispelissä.

Kolmessa pelissä Ilveksen paidassa mukana ollut Joona Kunnas pääsi tänään irti ja nautti paikallispelistä.

- Tunnelmaa riitti ja peli oli fyysistä. Pelasimme erittäin hyvän pelin ja olimme fyysisiä. Tästä pitää ottaa hyvä mukaan, mutta ei pidä tuuduttautua liian hyvään olotilaan. Peli oli erilaista mihin olen tottunut, mutta nautin koko ajan.

- Voitto tietenkin lämmittää ja oli hienoa olla mukana. Joukkue on ottanut hyvin matkaan ja on hienoa olla osa tätä porukkaa. Pitää vain jatkaa näin ja ansaita koko ajan lisää peliaikaa.

Tänään Kunnas pääsi heti pelaamaan omilla vahvuuksillaan, joita voidaan odottaa myös jatkossa.

- Itselläni on tärkeintä hoitaa oma puolustuspää ja kaikki tehopisteet toisessa päässä ovat plussaa, mutta oma ajatteluni lähtee oman pään pelaamisesta.

Ilvekseen mies päättyi agentin kautta.

- Ilves tarvitsi puolustuspäähän vahvistusta ja itselläni oli ollut pitkään tavoitteena Liiga. Yhden kesän olin aiemmin Rauman Lukon mukana. Olin kuullut pelkkää hyvää Ilveksestä ja kun juttelin Musen (Aleksi Mustonen) kanssa niin hän kertoi pelkkää hyvää.

NCAA:ssa viimeiset vuodet pelannut Kunnas on Jokereiden kasvatti, joka hankki myös koulutuksen Pohjois-Amerikasta.

- Koulutus tuli siellä pelaamisen ohella, mutta kyllä se on hyvä sarja. Meidän joukkueesta tuli yksi NHL.n ykköskierroksen varaus ja lisäksi pari kakkoskierroksen varausta, Se on hyvä sarja. jossa taklaukset vedetään loppuun asti ja peli on todella nopeaa.


Kategoriat: Haastattelu