Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous pidetty

9.1.2017 - Ilves-Hockey Oy
Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous pidetty

Ilves-Hockey Oy:n 31.10.2016 keskeytetty varsinainen yhtiökokous jatkui maanantaina 9.1.2017. Kokouksen asialistalla olivat omistusjärjestelyt ja uuden hallituksen valinta.

Yhtiön osake-enemmistön omistukseen liittyvät järjestelyt ovat edenneet mutta vielä kesken. Omistusjärjestelyjen onnistumiseksi yhtiökokous nimitti hallituksen ainoaksi varsinaiseksi jäseneksi Vincent Manngardin ja varajäseneksi asianajaja Markku Lehtolan. Yhtiökokous päätti, että ylimääräinen yhtiökokous järjestetään viimeistään 13.2.2017.

Manngard ei kommentoi kesken olevia omistusjärjestelyjä koskevia neuvotteluja, mutta hän toivoo prosessin kulkevan loppuun mahdollisimman pian. Järjestelyihin liittyen toimitusjohtaja Esa Honkalehto on ilmoittanut siirtyvänsä tarvittaessa syrjään viimeistään kesällä.

Ilves-Hockey Oy:n operatiivinen johto esitteli yhtiökokoukselle yhtiön tuloslaskelman ja taseen per 31.12.2016. Tase osoittaa yhtiön oman pääoman olevan +236 000 euroa.

Kategoriat: Uutiset