Ilves-Hockey Oy:n omistusjärjestelyt

7.2.2017 - Ilves-Hockey Oy
Ilves-Hockey Oy:n omistusjärjestelyt

Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous on 7.2. kokouksessaan valtuuttanut yhtiön hallituksen järjestämään suunnatun osakeannin Ilveksen taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Uusia osakkeita annetaan merkittäväksi vähintään 1 500 000 euron ja enintään 3 000 000 euron arvosta. Hallitus valtuutettiin päättämään tahoista, joille anti suunnataan.

Osakeannin jälkeen omistajina tulevat olemaan mm. Tuukka Rask, Risto Jalo ja Petri Hietanen.

Osana omistusjärjestelyjä Vincent Manngard on myynyt osakkeensa Ilves ry:lle ja Ilves ry:n lähipiirille. Lisäksi osana omistusjärjestelyjä Vincent Manngard on antanut anteeksi velkoja 930 000 euroa.

Yhtiökokous on valinnut Ilves-Hockey Oy:n hallitukseen kolme henkilöä, jotka ovat Risto Jalo, Petri Hietanen ja Jukka Hirsimäki. Osakeannin jälkeen valitaan uusi hallitus. Risto Jalo on samalla lupautunut Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtajaksi 6.3.2017 alkaen. Toimitusjohtaja Esa Honkalehto jatkaa yhtiön palveluksessa maaliskuun loppuun asti.

- Olen onnellinen löydettyäni vihdoin tahon, joka vastaa asettamaani ehtoa ilvesläisyydestä. Luopuessani nyt Ilveksen osakkeistani omistus siirtyy käsiin, jotka jatkavat ja kehittävät ilvesläisyyttä edelleenkin. Toivotan jatkajille mitä parhainta menestystä. Vakaa uskoni on, että suoritetuilla järjestelyillä näemme Ilveksen kamppailemassa Liigan mitaleista lähitulevaisuudessa, Vincent Manngard kommentoi kauppaa.

Kategoriat: Uutiset