Syöpä on kova liiga - tarjoa #erätauko

15.2.2017 - Sylva ry
Syöpä on kova liiga - tarjoa #erätauko

Kansainvälistä lasten syövän päivää vietetään tänään 15.2. Sylva ry sekä Syli ry yhdessä Team Rynkebyn kanssa esittäytyvät torstaina Ilves-HPK-ottelussa.

Kansainvälistä lasten syövän päivää vietetään nyt jo 16. kertaa yli 60 maassa. Suomessa päivää vietetään reilusti yli kymmenellä paikkakunnalla Sylva ry:n ja muiden valtakunnallisten sekä paikallisten yhdistysten ja kerhojen järjestämänä.

Päivän tarkoituksena on levittää tietoutta lasten syöpäsairauksista sekä nostaa esille vakavan sairauden vaikutuksia koko perheeseen ja lähipiiriin. Samalla kerätään varoja valtakunnallisesti ja paikallisesti yhdistysten ja kerhojen toimintaan, jolla tuetaan sairastuneen perhettä arjessa.

Ilves on mukana tukemassa Sylva ry:n #erätauko-kampanjaa. Sylva ry sekä Syli ry yhdessä Team Rynkebyn kanssa esittäytyvät torstaina 16.2. Hakametsän jäähallin käytävillä ennen Ilves-HPK-ottelua sekä erätauoilla. Lisäksi heillä on hallissa lipaskeräys.

Vuoden 2017 #erätauko-kampanjan keskiössä on nimenomaan syöpään sairastuneen koko perhe. Kampanjan ydinidea – Syöpä on kova liiga – tarjoa #erätauko – kuvaa sitä, kuinka kova taistelu syöpä on koko perheelle. Kampanjaan tarinansa antoi Raition perhe. Lue juttu täältä.

Tarjoa #ERÄTAUKO – lahjoita tekstiviestillä!

Lahjoittamalla ja tukemalla Sylva ry:n toimintaa autat tarjoamaan syöpäsairaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen kuntoutusta ja vertaistukea.

Lähetä viesti ERÄTAUKO numeroon 16499, ja olet mukana helpottamassa lapsisyöpäperheiden arkea. Viestin hinta on 10 €, ja se veloitetaan puhelinlaskussasi. Tekstiviestikampanja on voimassa 31.3. asti.

Poliisihallituksen luvan nro: POL-2016-19163, 5.1.2017. Voimassa 20.8.2015-19.8.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Lue lisää Sylva ry:n verkkosivuilta


Kategoriat: Uutiset