Nuorten SM-liigan pudotuspelit käyntiin torstaina

9.3.2017 - Ilves.com
Nuorten SM-liigan pudotuspelit käyntiin torstaina

Kuva: Pekka Suojanen

Nuorten SM-liigan runkosarjassa viidennelle sijalle päätyneet Ilveksen A-nuoret kohtaavat pudotuspelien Villi kortti -kierroksella JYPin, jonka sijoitus oli runkosarjassa kahdestoista. Villi kortti -kierros pelataan paras kahdesta -periaatteella.

Päivitys (10.3.):

JYP voitti sarjan ensimmäisen ottelun maalein 4-3 ja Ilves toisen ottelun maalein 5-1. Voittojen mentyä tasan puolivälieriin jatkava joukkue ratkaistiin toisen ottelun jälkeen pelatussa 20 minuutin pituisessa jatkoerässä, jonka Ilves voitti 2-0.

Ilves jatkaa puolivälieriin, joissa vastaan asettuu Porin Ässät.


Ensimmäinen ottelu pelataan tänään 9.3. Jyväskylässä, ja Ilveksen kotiottelu on vuorossa huomenna 10.3. Hakametsän jäähallissa. Ottelu alkaa tuttuun tapaan kello 18.30. Ilves-JYP-kotiottelun liput maksavat 5 euroa, ja alle 16-vuotiaat pääsevät sisään veloituksetta. Ilveksen liigajoukkueen kausikortti ei oikeuta ilmaiseen sisäänpääsyyn.

Linkki: Nuorten SM-liigan pudotuspelien otteluohjelma ja tilastot

Leijonat.fi: Kurinpitopäätös muutti Nuorten SM-liigan runkosarjan lopputaulukkoa


Kilpailusäännöt 2016-17: Paras kahdesta -pelattavien playoff- tai karsintaotteluiden ratkaisumallit

Mikäli sarjamääräyksissä on päätetty playoff- tai karsintaotteluiden pelaamisesta paras kahdesta -järjestelmällä, ratkaistaan voittaja seuraavasti:

1. Pisteet (ottelut pelataan ilman jatkoaikoja tai VL-kilpailuja 2 pisteen otteluina)

2. Jatkoerä ja ottelun voittomaalikilpailu toisen osaottelun jälkeen:

Jos toisessa ottelussa pelataan jatkoerä, aloitetaan se 3-3 vastaan. Toisen osaottelun lopussa käynnissä olevat 2 ja 5 min. rangaistukset loppuvat jatkoerään mennessä. Jos pelaajalla on käytösrangaistuksen kärsiminen kesken, hän kärsii sen loppuun ennen kuin voi pelata jatkoerässä. Jos pelaaja on saanut pelirangaistuksen tai ottelurangaistuksen, ei pelaaja voi osallistua jatkoerään eikä voittomaalikilpailuun. Jatkoerä pelataan kokonaisuudessaan (ei maalista poikki –periaatteella). Jos jatkoerän jälkeen tilanne on edelleen tasan, ratkaistaan voittaja voittomaalikilpailulla.

Linkki: Suomen jääkiekkoliiton kilpailusäännöt 2016-17

Kategoriat: Uutiset