Ilves-Hockey Oy:n suunnatun osakeannin minimitavoite täyttynyt

21.3.2017 - Ilves-Hockey Oy
Ilves-Hockey Oy:n suunnatun osakeannin minimitavoite täyttynyt

Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous valtuutti 7.2.2017 pitämässään kokouksessaan yhtiön hallituksen järjestämään suunnatun osakeannin Ilveksen taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Annin minimitavoitteeksi asetettiin 300 000 osaketta, jotka on nyt merkitty.

- Olen tyytyväinen annin ensimmäisen vaiheen toteutumiseen. Yhtiö on jatkossa tilanteessa, jossa sillä ei ole yhtä yksittäistä pääomistajaa, vaan omistajuus jakautuu usealle eri taholle, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja Risto Jalo.

- Osakeanti jatkuu edelleen suunnatusti, ja seuraavan vaiheen tavoitteemme on saavuttaa 400 000 merkityn osakkeen raja. Kolmannessa vaiheessa kaikki halukkaat pääsevät mukaan, vaikkapa Share Ilves ry:n suunnittelemalla joukkorahoituskampanjalla. Anti jatkuu, jotta yhtiön taloudellista tilaa pystytään entisestään vakauttamaan, kertoo Jalo.

Uusia osakkeita annettiin merkittäväksi vähintään 300 000 ja enintään 600 000 kappaletta.

Ylimääräinen yhtiökokous huhtikuun alussa

Ilves-Hockey Oy järjestää 3.4.2017 ylimääräisen yhtiökokouksen, jossa yhtiölle valitaan uusi hallitus. Tällä hetkellä kolmehenkiseen tilapäiseen hallitukseen kuuluvat Risto Jalo, Petri Hietanen ja Jukka Hirsimäki.

Kategoriat: Uutiset