Suosituimmat

Toinen näytös Hakametsässä
22.3.2017 - VS

Ilves ja Tappara kohtaavat puolivälierien toisessa näytöksessä viimeistä paikkaa myöten täyden Hakametsän hienossa tunnelmassa. Ilves johtaa sarjaa 1-0. Nappaako kotijoukkue toisen kiinnityksen?

Koivula ja Lehtonen Ilveksen sankareina
25.3.2017 - MH

Hakametsässä nähtiin lauantai-iltana vauhdikas ja kiihkeä playoff-taistelu, kun Tappara ja Ilves iskivät yhteen kolmannen kerran. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa ratkaista peli, mutta jatkoerässä esiin nousi Ilveksen 18-vuotias hyökkääjä Otto Koivula. Koivulan osuma ja Antti Lehtosen 42 torjuntaa veivät Ilveksen 0-1-voittoon. Ilves johtaa puolivälieräsarjaa nyt voitoin 2-1.

Ilves murahti Tapparan kumoon
21.3.2017 - MH

Ilves ja Tappara aloittivat puolivälieräsarjan värikkäällä kamppailulla. Tappara karkasi kahdesti kahden maalin johtoon, mutta Ilves murahti toisessa erässä iskemällä peräti viisi maalia. Vahva esitys päättyi lopulta Ilveksen maukkaaseen 3-6-voittoon. Sarja jatkuu Ilveksen kotiottelulla torstaina.

Kenen vuoro huudattaa Hakametsää?
27.3.2017 - VS

Jännitys on jälleen huipussaan, kun Ilves ja Tappara iskevät yhteen neljännen kerran puolivälieräsarjassa. Ilves johtaa sarjaa voitoin 2-1 ja täysi halli pääsee jälleen jännittämään koko kaupunkia puhuttavaa upeaa sarjaa.

Kumpi ottaa toisen kiinnityksen?
25.3.2017 - MA

Puolivälieräsarjan kolmatta kamppailua isännöi tänään Tappara. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Ilves on ollut jopa hiukan niskan päällä, mutta torstaina Tappara onnistui jatkoerävoitollaan tasoittamaan otteluvoitot 1-1:een.

Tappara jätti Ilveksen nollille
27.3.2017 - JT

Tampereella nähtiin puolivälieräsarjan neljäs kamppailu, jossa Ilveksellä oli voitolla mahdollisuus laittaa Tappara selkä seinää vasten. Vastaavasti Tappara haki ottelusta voittoa noustakseen sarjassa Ilveksen rinnalle. Ottelu alkoi tupsukorville lupaavasti, mutta ensimmäisenä osui kuitenkin Tappara. Johdon saanut Tappara ei asemastaan enää luopunut, vaan kirvesrinnat tasoittivat otteluvoitot numeroihin 2-2 puhtaalla voitolla lukemin 0-4.

Tappara tasoitti otteluvoitot
23.3.2017 - MH

Tappara tasoitti otteluvoitot numeroihin 1-1 Hakametsän trillerissä. 1-2-vierasvoittoon päättyneen ottelun ratkaisijaksi nousi Sebastian Repo, joka laukoi voittomaalin jatkoerässä ajassa 62.56.

Taistelu Tampereen herruudesta alkaa
21.3.2017 - JT

Niin pitkä ja rikas kuin Tampereen jääkiekkohistoria onkin, niin Ilves ja Tappara kohtaavat nyt pudotuspeleissä vasta kuudetta kertaa ja ensimmäistä kertaa puolivälierävaiheessa. Edellisestä kohtaamisesta pudotuspeleissä on kulunut jo 16 vuotta ja kiekkohuuma on kaupungissa käsin kosketeltavissa. Runkosarjan keskinäisissä otteluissa voitot menivät Tapparalle 5-1 ja pisteet 12-6, mutta näiden numeroiden takaa löytyy erikoinen totuus. Täytyy kuitenkin muistaa, että jokainen tilasto kertoo yhden totuuden ja sata valhetta. Runkosarjan aikana pelattiin tasaisesti ja ratkaisu venyi usein jatkoajalle, jatketaanko tänäänkin samalla kaavalla?

Taistelu Hakametsän herruudesta jatkuu
29.3.2017 - MH

Tapparan ja Ilveksen viihdyttävä ja räväkkä playoff-sarja on edennyt viidenteen kohtaamiseen voittojen ollessa tasan 2-2. Keskiviikkona Hakametsässä ratkaistaan se, kumpi seuroista pääsee yrittämään sarjan katkaisua perjantaina.

Playoff-kortit saatavilla, otteluliput myyntiin tiistaina klo 12.00
13.3.2017 - IO

Ilves varmisti pudotuspelipaikkansa lauantaina kaatamalla Lukon loppuunmyydyssä Hakametsässä maalein 3-2. Ilves sijoittui runkosarjassa kymmenenneksi ja saa pudotuspelien 1. kierroksella vastaansa seitsemänneksi sijoittuneen Porin Ässät.

Ilves-Hockey Oy:n omistusjärjestelyt
7.2.2017 - IO

Ilves-Hockey Oy:n yhtiökokous on 7.2. kokouksessaan valtuuttanut yhtiön hallituksen järjestämään suunnatun osakeannin Ilveksen taloudellisen tilanteen parantamiseksi. Uusia osakkeita annetaan merkittäväksi vähintään 1 500 000 euron ja enintään 3 000 000 euron arvosta. Hallitus valtuutettiin päättämään tahoista, joille anti suunnataan.