Uusimmat

Ilveksen harjoitusottelut varmistuneet
19.5.2017 - IO

Ilves pelaa ennen liigakauden 2017–2018 alkua kuusi harjoitusottelua, joista ensimmäiset kaksi elokuun puolivälissä Decens Tampere Cupissa. Perinteisen turnauksen lisäksi ohjelmaan mahtuu neljä muuta harjoitusottelua.

Ilves ja Sinebrychoff jatkavat yhdessä kaudella 2017-2018
17.5.2017 - IO

Ilves-Hockey Oy ja Sinebrychoff ovat allekirjoittaneet jatkosopimuksen yhteistyöstään. Pohjoismaiden vanhimman panimon ja Ilveksen yhteistyö on hyvin pitkä, yli 20 kautta. KOFF-tuotemerkki oli Ilveksen liigapaidassa ensimmäisen kerran kaudella 1995-1996.

Lähde mukaan Ilves-ravurin omistajaksi – Osuuksien myynti alkanut
10.5.2017 - IO

Ilves on mukana kahdentoista liigajoukkueen ja yhdentoista raviradan muodostamassa Raviliigassa, jonka osuuksien myynti on käynnistynyt. Liigaseurojen värejä kantavat hevoset kilpailevat paremmuudesta vuoteen 2020 asti.

Vuoden tulokkaaksi valittu Otto Koivula odottaa itseltänsä yhä parempaa
9.5.2017 - VS

Kuvat : Mikko Pylkkö/Liiga

Vuoden tulokkaaksi kauden päätteksi valittu Otto Koivula, 18 on tyytyväinen ensimmäiseen kauteensa liigassa. Tulevan kauden harjoittelu on jo alkanut ja Koivulalla on tulevaisuuteen kovat odotukset.

Kauden 2017-18 kausikortit nyt myynnissä!
6.5.2017 - IO

Ilveksen kausikortit kaudelle 2017-18 ovat nyt myynnissä. Hyödynnä tarjoushinta 30.6. mennessä.

Joona Koppanen hakee läpimurtoa Ilveksessä
2.5.2017 - VS

Kuva : Pekka Suojanen

Nuori Ilveksen junioreista oppinsa ammentanut Joona Koppanen, 19 hakee läpimurtoa ammattilaisten sarjoissa oman kotiseuransa Tampereen Ilveksen väreissä.

Ilvekselle uusia pelaajasopimuksia
26.4.2017 - IO

Jääkiekon Liigassa kahdeksanneksi yltänyt Ilves julkaisi keskiviikkona kuusi uutta pelaajasopimusta. Hankinnat edustavat seurajohdon ja päävalmentaja Karri Kiven yhteistä linjaa nuorista pelaajista, jotka haluavat kehittyä ja päästä urallaan eteenpäin.

Mikael Kurosen ympyrä tuli täyteen tämän palatessa Ilvekseen
20.4.2017 - VS

Kaksi osapuolta saivat onnellisen kohtaamisen, kun Ilves sai Mikael Kurosen kanssa kaksivuotisen sopimuksen ja Kuronen pääsi palaamaan omaan kasvattajaseuraansa. Miehistynyt paluumuuttaja näki boomin nousevan kaupungissa ja haluaa olla mukana Ilveksen uudessa tulemisessa.

Raviliiga saattaa yhteen jääkiekon ja raviurheilun
12.4.2017 - L

Kaksi suomalaista suurta yleisölajia, jääkiekko ja raviurheilu, lähtevät toteuttamaan yhteistyössä matkaa raviurheilun maailmaan.

Kiitos Ilves-perheelle kuluneesta kaudesta
7.4.2017 - IO

Ilveksen osalta kausi 2016–2017 oli tapahtumarikas ja sisälsi paljon niin talouteen, omistusjärjestelyihin kuin pelillisiin asioihinkin kuuluvia käänteitä. Kauteemme mahtuivat ainutlaatuiset ja odotetut liigapelit Tapparaa ja HIFK:ta vastaan Ulkojäät 2016 -tapahtumassa joulukuussa. Tapahtumaviikonloppu keräsi lähes 20 000 katsojaa Sorsapuistoon ja herätti runsaasti positiivista huomiota koko jääkiekkoa seuraavassa Suomen kansassa.

Ilveksellä sopimus 19 pelaajan kanssa
7.4.2017 - IO

Jääkiekon Liigassa kahdeksanneksi yltäneen Ilveksen ensi kauden joukkue rakentuu hyvää vauhtia. Seura julkaisi perjantaina viisi uutta pelaajasopimusta ja kaksi jatkosopimusta.

Ilves-Hockey Oy:lle uusi hallitus, Risto Jalosta toimitusjohtaja
3.4.2017 - IO

Maanantaina 3.4.2017 pidetty Ilveksen ylimääräinen yhtiökokous on valinnut Ilves-Hockey Oy:lle uuden hallituksen, johon kuuluu neljä henkilöä - Timur Kärki, Antti Nurmikolu, Esa Ranta-aho ja puheenjohtajaksi valittu Jyrki Seppä. Yhtiön toimitusjohtajaksi nimitettiin Risto Jalo ja myynti- ja markkinointijohtajaksi Jukka Hirsimäki.

Ilves kaatui saappaat jalassa
1.4.2017 - MA

Tappara sai puolivälieräsarjan seitsemänteen ja ratkaisevaan otteluun vahvan alun, eikä Ilves lopulta pystynyt nousemaan iskuetäisyydelle taistelemaan ottelun ja sarjan voitosta. Tapparan voittolukemat kirjattiin 2-0 joukkueen edetessä välieriin otteluvoitoin 4-3.

Välieräpaikka ratkeaa henkien taistossa
1.4.2017 - MA

Tappara-Ilves-puolivälieräsarja huipentuu tänään sarjan seitsemänteen otteluun. Voittaja jatkaa välieriin, ja tappion kokevan joukkueen kausi päättyy.

Ratkaisu venyi seitsemänteen peliin
31.3.2017 - MH

Ilves ja Tappara huhkivat pitkän pelin Hakametsän perjantai-illassa. Ilves pelasi paikoin huikeaa jääkiekkoa, mutta sai aikaan vain yhden maalin. Tappara onnistui ratkaisemaan pelin kolmannessa jatkoerässä ja sarja on nyt tasatilanteessa 3-3. Ratkaisu nähdään lauantaina.

Välieräpaikka katkolla Hakametsässä
31.3.2017 - VS

Tänään pelataan ihmisten mieliin painuvan sarjan kuudes kamppailu. Sarjan, jossa ei ole puuttunut käänteitä joukkueiden voittaessa vuorotellen. Koko kaupungin hengittämä sarja on ensi kertaa katkolla, kun Ilveksellä on mahdollisuus napata ratkaiseva neljäs kiinnitys.

Ilves taisteli kolmannen voiton
29.3.2017 - MH

Tapparan ja Ilveksen puolivälieräsarjan viides kohtaaminen tarjosi draamaa ja viihdettä koko rahan edestä. Tappara kuroi päätöserässä Ilveksen johdon kiinni, mutta Ilves taisteli kapteeninsa johdolla takaisin ohi ja lopulta 2-4-voittoon. Ilves johtaa sarjaa nyt voitoin 2-3, ja ensimmäinen katkaisun paikka on perjantaina.