Tilaa uutiskirje

Tervetuloa Ilvesläiseksi

Tilaa sähköpostiisi Ilveksen kiinnostavimmat uutiset ja pysy ajan tasalla tapahtumistamme!

Ilves-uutisten tilaajana saat automaattisesti mm. tiedon lipunmyynnistä, kausikorteista, pelaajajulkistuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Be More Ilves -viikkokirje lähetetään kauden aikana kerran viikossa sisältäen tietoa viikon otteluista ja tapahtumista, uutisnostoista sekä Ilves-perheen kuulumisista.

Voit koska tahansa muuttaa valintojasi sekä peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja poistaa suostumuksen markkinoinnin vastaanottamisesta. Ilves käsittelee edellä mainittua henkilökohtaista dataa, asiakasprofiilistasi saatuja tietoja sekä tietoja ostoksistasi ja kiinnostuksen kohteistasi sekä tietoja käyttäytymisestäsi Ilveksen verkkosivuilla ja muissa verkkosivustoissa vain toimittaakseen sinulle ajankohtaisia ja sopivia tietoja ja tarjouksia Ilvekseltä tai Ilveksen yhteistyökumppaneilta. Viestintäkanavina esim. sähköposti, push-ilmoitukset, SMS, MMS ja sosiaalisen median viestimet.

Ilveksellä tarkoitetaan tässä Ilves-Hockey Oy:tä ja sen kanssa samaan konserniin kuuluvia yhtiöitä kuten Ilves Edustus Oy ja Ilves Stadion Oy.