1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Naisten Auroraliiga-ottelu Ilves–HIFK pelataan Nokia Arenalla 25.1.2025

Naisten Auroraliiga-ottelu Ilves–HIFK pelataan Nokia Arenalla 25.1.2025

Suomen naisten jääkiekon pääsarja Auroraliiga saapuu tammikuussa Tampereen Nokia Arenalle, kun Ilves ja hallitseva Suomen mestari HIFK kohtaavat lauantaina 25.1.2025 pelattavassa ottelussa.

Nokia Arenalla päästään viettämään todellista keltavihreää päivää 25.1.2025. Kyseinen lauantai tarjoaa mahdollisuuden nähdä Ilveksen naisten ja miesten edustusjoukkueiden ottelut samassa paikassa saman päivän aikana. Klo 12:30 alkavaa Ilves-HIFK naisten Auroraliiga-ottelua seuraa miesten Liiga-ottelu Ilves–TPS, joka alkaa klo 17:00. Naisten Ilves-HIFK -ottelun  lipunmyynnistä tullaan tiedottamaan myöhemmin.

– Onhan se unelmien täyttymys päästä pelaamaan Nokia Arenalle isoihin valoihin. Odotan kyllä innolla sitä ottelua, sanoo täksi kaudeksi Ilvekseen siirtynyt hyökkääjä Emma Ekoluoma.

Ilveksen naisten edustusjoukkueen muut kotiottelut pelataan Tesoman jäähallissa, jonka ykköshallissa on noin 1500 katsojapaikkaa. Tesoman jäähallissa pelattavien kotiotteluiden liput ovat myynnissä Lippupisteen verkkokaupassa.

Ilveksen varakapteenina toimiva puolustaja Elli Suoranta sanoo joukkueen tavoitteiden olevan korkealla.

– Kyllä me mestaruutta lähdemme tavoittelemaan tällä kaudella – ei enempää eikä vähempää. Kovaa pitää tehdä töitä, ja paljon on matkaa edessä, mutta mestaruutta tavoittelemme.

Ilveksen miesten ja naisten jääkiekon edustusjoukkueet ovat jo useamman kauden ajan tehneet taustalla yhteistyötä, kun Ilves-Hockey Oy on auttanut naisten joukkuetta mm. peliasujen hankinnassa. Nyt yhteistyössä otetaan askel eteenpäin ja naisten ottelutapahtuma tuodaan Nokia Arenalle. Tammikuussa areenalla pelattavasta Auroraliigan ottelusta on myös kuunneltavissa otteluselostus Ilves+ radiossa.

– On hienoa, että pystymme näin auttamaan naisten joukkuetta saamaan lisää näkyvyyttä ja toivomme, että Ilves-kannattajat lähtevät sankoin joukoin katsomaan naisten otteita Nokia Arenalle tammikuussa. Naisten joukkueella on tarjolla yrityksille Nokia Arenan otteluun myös erilaisia näkyvyyspaketteja, joista voi tiedustella lisää heidän markkinointivastaavaltaan, kertoo Ilves-Hockeyn markkinointi- ja viestintäpäällikkö Henna Rajamäki.

Loistavasti kauden 2024–2025 aloittanut Ilves on kahdeksan ottelun jälkeen Auroraliigan sarjataulukon kärkipaikalla. Seitsemän ottelun voittoputkessa oleva joukkue kohtaa seuraavaksi tulevana viikonloppuna vieraskaukalossa Helsingin IFK:n sekä KalPan. Seuraavan kerran Ilveksen naisten joukkueen näkee tositoimissa kotikaukalossa Tesoman jäähallilla lauantaina 12.10. klo 14:30 alkavassa Ilves-HPK ottelussa.

Ilveksellä pitkä historia myös naisten jääkiekossa

Naisten jääkiekkotoiminta alkoi Ilveksessä vuonna 1971. Kymmenen Suomen mestaruutta ja yhden Euroopan mestaruuden voittanut Ilves on Suomen toiseksi menestynein seura naisten jääkiekossa.

Ilves on jäädyttänyt Marianne Ihalaisen (16), Anne Haanpään (10), ja Johanna Koivulan (15) pelinumerot. Seuran Ilves Hockey Legends -aateloinnin ovat vastaanottaneet Marianne Ihalainen, Sari Marjamäki (o.s. Fisk), Linda Leppänen (o.s. Välimäki), Anne Haanpää ja Marika Pikkarainen (o.s. Lehtimäki).

UUTISET