1. Etusivu
  2. Otteluennakko
  3. Ilveksen liigaviikko alkaa HPK:n isäntänä – Eemeli Suomelle 500 Liigan runkosarjaottelua täyteen

Ilveksen liigaviikko alkaa HPK:n isäntänä – Eemeli Suomelle 500 Liigan runkosarjaottelua täyteen

Mikko Aaltonen

TI 22.10. 18:30 Ilves - HPK, Tampere
Teema: Kenttäaprot

Ilves aloittaa kahden ottelun liigaviikkonsa kotikaukalosta tiistaina, kun vieraaksi saapuu Hämeenlinnan Pallokerho. Ottelu on Eemeli Suomen 500 ottelu Liigan runkosarjassa. Juho Rautanen saavuttaa seuraavassa liigaottelussaan 300 ottelun rajapyykin.

Ilveksen edellinen liigaottelu oli perjantaina pelattu kauden ensimmäinen paikallispeli. Tappara iski taululle pelitapahtumia selkeämmät 5–1-voittolukemat ja nappasi yhtä kaikki ansaitun voiton isännistään. Ilveksen lohtumaalista vastasi ottelun lopussa Eemeli Suomi. HPK oli tulessa myös lauantaina häviten kotikaukalossaan voittolaukauskilpailun jälkeen HIFK:lle maalein 4–3. HPK:n maaleista vastasivat Eetu Tuulola, Olli Korhonen ja Jesse Kiiskinen.

Ilves ja HPK ovat kohdanneet tällä kaudella jo kerran, kun Ilves vieraili kuukausi takaperin Hämeenlinnassa. Sieltä irtosi mukaan Jakub Málekin kauden ensimmäisellä nollapelillä kruunattu 4–0-vierasvoitto. Ilveksestä maalinteossa onnistuivat Niklas Friman, Eemeli Suomi, Matias Mäntykivi ja Jens Lööke.

Ilveksen kultakypärää kantaa tiistain ottelussa Eemeli Suomi tehoilla 6+13. HPK:n ykköstykki on ollut toistaiseksi nuori Jesse Kiiskinen, jonka tehot kirjataan tällä hetkellä muotoon 5+8.

SEURAA HEITÄ:
Ilveksen Eemeli Suomi on pelaaja, jota kannattaa seurata jokaisessa pelissä, mutta etenkin tiistaina. Suomi teki ensimmäisen liigamaalinsa HPK:n verkkoon neljännessä liigaottelussaan yhdeksän vuotta sitten. Nyt edessä on 500. liigaottelu ja maalia sopii odottaa tältäkin illalta. Tuli maalia tai ei, on Eemeli Suomi johtaja, joka pelaa jokaisena iltana täydellä sydämellä paidassa olevalle Ilves-logolle.

HPK:n Jesse Kiiskinen on tullut ryminällä mukaan hämeenlinnalaisten riveihin. Toisen polven liigakiekkoilija debytoi jo viime kaudella Pelicansissa, mutta HPK:n riveihin kesällä siirtynyt Nashvillen varaus on näyttänyt uudessa seurassaan heti alkukaudesta olevansa jo Liigan avainpelaajatasolla operoiva hyökkääjä.


Ole mukana ottelussa

Tiistaina 22.10.2024 pelattava Ilves-HPK -ottelu käynnistyy Nokia Arenalla klo 18:30. 

Ottelun teemana on Kenttäapprot, joten tunnelma tulee olemaan taatusti katossa koko illan ajan! Ennen ottelua areenan aulassa järjestetään Ilves Pregame, jossa ottelutunnelmaa nostatetaan ajankohtaisilla haastatteluilla. Aulasta löydät myös Metkusen keltavihreät kasvomaalaukset ja Ipa-Maskotin. Ravintola Taproomin Happy Hour palvelee klo 17:00-18:00.

Ilves Tampere -mobiilisovelluksessa voit osallistua ottelun aikana mobiilipeleihin, kuten avausmaaliveikkaukseen, ravintola Hookin tulisimman pelaajan äänestykseen sekä John Scott’sin ottelun fiiliskuvaan. Kaikista mobiilipeleistä voi voittaa huikeita palkintoja!

ILVES+ Ottelunlähetys käynnistyy 1,5 tuntia ennen ottelun alkua. Lähetyksessä kuulet otteluselostuksen lisäksi tuoreet kuulumiset Ilves-joukkueen sisältä ja pääset metsästämään Mysteeri-Ilvestä. Viikon teema on kommunikointi pelin aikana. Asiantuntijana toimii Tommi Välimaa. Lähetys on kuunneltavissa ILVES+ -sivustolla ja Tampereen Ilves -mobiilisovelluksessa.

Ilves-HPK -ottelun otteluisäntänä toimii TOAS.

Ottelutapahtuman aikataulu

17:00 Ottelun ennakkolähetys ILVES+:ssa
17:00 Lippuportit aukeavat
17:30 Ilves Pregame Nokia Arenan aulassa
18:15 Alkushow
18:30 Ottelu alkaa
Ottelun jälkeen Ilves Aftergame areenan aulassa.

MTV Urheilun suora lähetys alkaa kello 18.15.

OSTA LIPUT OTTELUUN

UUTISET