3. Ilves kärsi tappion Tampere Cupin finaalissa

Ilves kärsi tappion Tampere Cupin finaalissa

LA 17.8. 17:00 Ilves - HC Davos, Hakametsä

1 - 3
(0-1, 0-2, 1-0)
TILASTOT

60:00 2605

Avauerässä vierailijat siirtyivät johtoon reilun kymmenen pelatun minuutin jälkeen. Simon Knakin tarkka laukaus yllätti Dominik Pavlát:n, joka pelasi ensimmäisen ottelunsa Ilves-paidassa. Lisäosumia ei ensimmäiseen erään nähty. HC Davosin hallinasta kertoivat avauserän laukaukset, jotka olivat 13-2 vierasjoukkueen hyväksi.

Toisen erän toisella minuutilla tulleella vastahyökkäyksellä Knak vei HC Davosin jo kahden maalin johtoon. Kolmannesta vierailijoiden maalista vastasi Enzo Guebay. Ottelu tasoittui pelillisesti toisessa erässä ja Ilves pääsi kahdesti ylivoimalle, mutta erätaukolukemat olivat 0-3 HC Davosin hyväksi.

Kolmannessa erässä Ilves pääsi tulostaululle, kun seitsemän sekunnin kohdalla Šimon Stránskýn upea syöttö löysi Ville Meskasen, joka iski kiekon verkkoon. Ilves pääsi yrittämään rangaistulaukausta, kun Nooa Lamun erinomainen riistopeli tuotti vahvan käännön ja HC Davos-pelaajan rikkeen. Stránskýn yrityksen sai kiinni sveitsiläisjoukkueen maalivahti Luca Hollenstein. HC Davos pääsi myös yrittämään rangaistuslaukauksesta, mutta Šimonin veli Matej ei onnistunut ohittamaan Pavlátia. Ilves otti aikalisän ja maalivahdin pois kun pelikellossa oli 3.42 jäljellä. Ilves sai muutamia hyviä paikkoja luotua, mutta maaliin saakka ne eivät johtaneet.

HC Davos voitti Ilveksen Aamulehti Tampere Cupin finaalissa numeroin 1-3.

Ilveksen harjoitusottelut jatkuvat ensi viikolla, kun perjantaina Hakametsän jäähalliin vieraaksi saapuu KalPa Kuopiosta. Ottelu alkaa kello 18.30.