3. Ilves päätti harjoituskauden voittoon – Löökelle kaksi ylivoimamaalia

Ilves päätti harjoituskauden voittoon – Löökelle kaksi ylivoimamaalia

1 - 2
(1-1, 0-0, 0-1)
TILASTOT

60:00 1173

Ilveksen neljäs ja samalla viimeinen harjoitusottelu päättyi Turussa 1-2 voittoon. Ilveksen molemmista maaleista vastasi täksi kaudeksi tullut ruotsalainen Jens Lööke. Hänen lisäkseen voiton takuumiehenä toimi Jakub Málek, joka torjui ottelussa 23 laukausta.

Kotijoukkue TPS aloitti ensimmäisen erän vahvasti ja hallitsi ottelun tapahtumia. Aidan Dudas vei joukkueensa johtoon alivoimalla avauserän ensimmäisellä neljänneksellä. Ilves onnistui tasoittamaan ottelun erän lopulla, kun upean kuvion päätteeksi Jens Lööke onnistui maalinteossa. Osuma syntyi ylivoimalla.

Toisessa erässä Ilves pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta maalit jäivät syntymättä. Kolmannessa erässä Ilves esitti illan parasta jääkiekkoa ja onnistui iskemään yhden osuman. Jälleen maali syntyi ylivoimalla ja asialla jälleen Lööke. Eemeli Suomi alusti molemmat maalit.

Ilves voitti harjoituskaudella Tapparan, KalPan ja TPS:n. Ainoa tappio syntyi Tampere Cupin lopputottelussa HC Davosia vastaan. Ilveksen CHL-kausi alkaa ensi viikon torstaina 5.8., kun Hakametsän jäähalliin vieraaksi saapuu Unia Oświęcim.