3. Ilves palasi voittojen tielle kaatamalla Jukurit

Ilves palasi voittojen tielle kaatamalla Jukurit

4 - 1
(2-0, 1-1, 1-0)
TILASTOT

60:00 5246

Ilves lähti kauden ensimmäiseen kotiotteluunsa Jukureita vastaan vahvan alkukauden siivittämänä ja otti selkeän voiton Jukureista lukemin 4-1.

Ensimmäinen erä alkoi Ilveksen kannalta vahvasti, kun ajassa 03:28 Simon Johanssonin laukaus kimposi Jukureiden Sakke Hämäläisen kautta maaliin. Syöttöpisteet merkittiin Matias Mäntykivelle ja Jens Löökelle. Ottelun ensimmäinen rangaistus tuomittiin Jukureille ajassa 15:26. Ilves näytti heti vaarallisuutensa ylivoimalla ja 16 sekuntia myöhemmin Eemeli Suomi vei Ilveksen 2-0 johtoon, syöttäjinä jälleen kultakypärä Jens Lööke sekä Adam Najman.

Ajassa 33:41 Ilves onnistui kasvattamaan johtoaan, kun Adam Najman syötti Juuso Könösen läpiajoon, ja kuutiolla komeili jo 3-0. Toisen erän aikana puntit kuitenkin tasoittuivat, kun Jukurit kavensi tilanteen Alexander Ruuttun osumalla ajassa 38:30. Erätauolle lähdettiin tilanteessa 3-1.

Kolmannessa erässä Jukurit haki tilanteeseen kavennusta, mutta Ilveksen maalivahti Jakub Málek ei antanut siihen mahdollisuutta. Ottelun lopussa Kalle Väisänen viimeisteli tyhjään maaliin loppulukemiksi 4-1 syöttäjinään Niklas Friman sekä Jakub Málek. Ilves jatkaa vahvoilla esityksillään sarjakärjessä.

Tampereen Ilveksen otteluviikon päättää sunnuntaina 6. lokakuuta pelattava Lasten peli, jossa Ilves kohtaa toistamiseen tällä viikolla Porin Ässät. Ottelu alkaa Nokia Areenalla klo 16.00.