3. Tiukka kamppailu päättyi Ilveksen juhlaan – kuudes voitto putkeen

Tiukka kamppailu päättyi Ilveksen juhlaan – kuudes voitto putkeen

3 - 2
(1-0, 1-0, 1-2)
TILASTOT

60:00 6993

Ilves jatkoi lauantai-iltana voittoputkeaan, kun joukkue kaatoi Rauman Lukon tiukassa kotiottelussa lukemin 3-2 ja nappasi kuudennen peräkkäisen voittonsa Liigassa. Voittamattomana jatkava tamperelaisryhmä on löytänyt vahvan vireen kauden alkuun.

Ensimmäinen erä oli tasainen, ja heti sen alussa Ilves joutui alivoimalle. Tamperelaiset kuitenkin selvittivät rangaistuksen ilman takaiskuja. Myös Ilves pääsi kokeilemaan erässä ylivoimaa, mutta se ei tuottanut tulosta. Lopulta ajassa 18:30 Simon Johansson onnistui viimeistelemään Ilveksen avausmaalin, syöttäjinä Jarkko Parikka ja Eemeli Suomi. Erätauolle siirryttiin Ilveksen johtaessa lukemin 1–0.

Toisessa erässä joukkueet kävivät tiukkaa kamppailua. Vaikka Ilves sai ajoittain hyvää painetta Lukon puolustuspäähän, raumalaiset pistivät vahvasti vastaan ja estivät kotijoukkueen maaliyritykset. Lopulta ajassa 36:22 Niklas Friman onnistui ohittamaan Lukon maalivahdin tarkalla laukauksella, joka oli jo puolustajan neljäs osuma alkukauteen. Maalin syöttäjinä Jens Lööke ja Eemeli Suomi.

Kolmannessa erässä ajassa 48:40 Lukko nousi maalin päähän Patrick Khodorenkon osumalla ja raumalaiset pystyivätkin hetkellisesti paineistamaan Ilves-päätyä. Tupsukorvat eivät kuitenkaan antaneet Lukolle voiton avaimia ja ajassa 58:08 Adam Najman tekee ottelun kolmannen Ilves-osuman. Syöttäjinä toimivat jälleen tehokaksikko Jens Lööke ja Eemeli Suomi. Erässä Lukko onnistuu vielä ylivoimalla ja ilman maalivahtia kaventamaan tilanteeksi 3-2, joka jäi ottelun lopputulokseksi.

Ensi viikolla Ilveksellä on täysi tohina otteluiden suhteen, kun luvassa on neljän ottelun viikko. Tiistaina 1. lokakuuta kohdataan Nokia Areenalla klo 18.30 Vaasan Sport. Keskiviikkona 2. lokakuuta Ilves kohtaa Porin Ässät vieraspelissä klo 18.30. Perjantaina 4. lokakuuta Ilves isännöi Jukureita klo 18.30 Tampereella ja viikon päättää sunnuntaina 6.lokakuuta pelattava kolmas kotiottelu, jossa Ilves kohtaa jälleen Ässät. Ottelu on ”Lasten peli” ja se alkaa klo 16.00