1. Etusivu
  2. Uutinen
  3. Ilves mukana Tampereen Kansi Visit Centerin avointen ovien päivässä lauantaina 26.1.

Ilves mukana Tampereen Kansi Visit Centerin avointen ovien päivässä lauantaina 26.1.

Ilves-Hockey Oy / SRV Yhtiöt Oyj

Ilves on mukana Tampereen Kansi Visit Centerin avointen ovien päivässä lauantaina 26.1. Joukkueen pelaajista paikalla on klo 11-12 välisenä aikana puolustaja Olli Vainio. Ilveksen pisteellä on nopeimmille jaossa yhteensä 100 lippua helmikuun otteluihin.

Vapaa-ajan elämykset, palvelut ja asumisen ainutlaatuisella tavalla yhdistävä uusi alue Tampereen Kansi nousee kovaa vauhtia Tampereen ytimeen. Jättihankkeen toteuttaa kasvava joukko palveluiden, urheilun, viihteen, liike-elämän ja rakentamisen osaajia. Vierailijakeskus Tampereen Kansi Visit Center avattiin torstaina aivan työmaan tuntumaan. Sen edustalla kohoava upea näköismalli tarjoaa näyteikkunan tulevaisuuteen. Vierailijakeskuksessa vietetään avointen ovien päivää lauantaina 26.1. klo 10–15.

Torni-hotellin vieressä sijaitsevaan vanhaan ja tunnelmalliseen veturihalliin rakennettu Tampereen Kansi Visit Center tarjoaa tamperelaisille ja muille hankkeesta kiinnostuneille mahdollisuuden tutustua alueeseen jo nyt. Vierailijakeskuksessa esittäytyvät Tampereen Kannen toimijat ja kumppanit.

Tervetuloa tutustumaan hankkeeseen ja vierailemaan Ilveksen pisteellä!


Tampereen Kansi Visit Center
Åkerlundinkatu 16 (Torni-hotellin vieressä), Tampere
Tampereen Kansi somessa: @visitkansi, #visitkansi

Lue SRV:n tiedote Tampereen Kannesta ja Visit Centeristä


Tampereen Kansi ja Areena -hanke liittää yhteen Tampereen itä- ja länsipuolen. Alue muodostaa uudenlaisen hybridikorttelin, jossa yhdistyvät asuminen, työskentely ja Suomen suurin, noin 13 000 – 15 000 katsojapaikan urheilu- ja tapahtuma-areena. Paikalliset liigajoukkueet Ilves ja Tappara pelaavat ottelunsa uudella areenalla liigakaudesta 2021-2022 alkaen. Ensimmäisessä vaiheessa eteläiselle ratapihalle rakennetaan kansi ja sen päälle areena, harjoitushalli, hotelli ja kaksi tornitaloa. Toinen vaihe pitää sisällään pohjoisen kannen sekä kolme tornitaloa. Kokonaisuudessaan kohteeseen tulee arviolta jopa tuhat asuntoa.

Tampereen Kannen näköismalli Visit Centerin edustalla – Kuva: SRV Yhtiöt Oyj
Ilves katkaisemaan Dufvan luotsaaman JYPin nousukiitoa
Kova taistelu päättyi pettymykseen Jyväskylässä
UUTISET